Hoitotyöntekijöiden kesätyöpaikat, Raisio

Haemme Raisiossa toimivaan Ikipihlaja Oivaan hoitajia kesälomasijaisuuksiin sekä lyhyisiin sijaisuuksiin / keikkatyöhön.

Ikipihlaja Oiva tarjoaa tehostettua palveluasumista, sotainvalidien laitoshoitoa sekä kehitysvammaisten asumispalveluita neljässä ryhmäkodissa, asiakaspaikkoja on yhteensä 48.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava, myös opiskelijat huomioidaan.) Kielivaatimuksena edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Eduksi katsotaan kokemus ikäihmisten ja / tai kehitysvammaisten kanssa työskentelystä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan monialaisten asiakasryhmien kanssa. Toivomme sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta, hyviä yhteistyötaitoja, halua kehittää ja kehittyä, aktiivista työotetta sekä taitoa ja kykyä sopeutua uusiin tilanteisiin. Tukenasi yksiköissä toimii moniammatillinen tiimi. Työpaikkamme on savuton.

Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48§:n tarkoittama rokotesuoja asiakkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen ajan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ikipihlaja Oivan palveluvastaava Hanna Kuusisto p. 050 3514845 tai hanna.kuusisto@pihlajalinna.fi

Linkki hakulomakkeeseen.