Lähihoitajia kesätöihin hoito-osastoille, Jokilaakson Terveys Oy, Jokilaakson sairaala Jämsä

Haemme lähihoitajia kesätöihin hoito-osastoille Jokilaakson sairaalaan Jämsään

Hoito-osasto 2 on geriatrinen kuntoutusosasto, joka toimii kuntoutus ja jatkohoito-osastona. Osaston luonteen mukaisesti työtä tehdään kuntouttavalla työotteella potilaiden kuntoutumisen edistämiseksi. Osastolla toteutetaan myös elämän loppuvaiheen hoitoa.
Hoito-osastolla 4 hoidetaan akuutisti sairastuneita tai kroonisen sairauden pahenemisvaihetta sairastavia aikuispotilaita. Työ osastoilla on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä.
Työsi on merkityksellistä, monipuolista ja vastuullista. Meille on tärkeää, että olet aidosti kiinnostunut potilaiden hoidosta, ja kohtaat ihmiset aina lämminhenkisesti ja arvostavasti. Odotamme lisäksi, että teet sujuvaa yhteistyötä.
Sijaisuuden kesto määritellään joustavasti oman tilanteesi mukaisesti.

Tehtävän hoitaminen edellyttää sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa. Työtehtävät räätälöidään osaamisesi perusteella, joten huomioimme myös alan opiskelijat. Edellytyksenä tartuntatautilain mukainen rokotussuoja.

Tarjoamme yksilöllisen perehdytyksen, laaja työterveyshuollon palvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.