Lähihoitajia kesätöihin, Tk-sairaala, Mäntänvuoren Terveys Oy

Vietä ikimuistoinen kesä 2022 ja tule töihin Mäntänvuoren Terveyteen!

Haemme Terveyskeskussairaalaan eri mittaisiin kesäajan sijaisuuksiin 1.5.2022-30.9.2022 väliselle ajalle:

LÄHIHOITAJIA

Terveyskeskussairaalassamme tuotetaan akuuttisairaanhoitoa, jatkohoitoa sekä kuntoutusta erikoissairaanhoidosta siirtyville potilaille. Osastolla on hoidossa myös saattohoidon potilaita. Potilaspaikkoja osastollamme on 25.

Lähihoitajan tehtäviin kuuluu huolehtia tavoitteellisesti asiakkaan fyysisestä, psyykkisestä sekä sosiaalisesta toimintakyvystä. Lähihoitajana osallistut asiakkaan hoidon suunnitteluun ja kartoitukseen, sekä asiakkaan sairauden mukaiseen hoitoon yhdessä sairaanhoitajan kanssa. Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Toivomme, että kykenet moniammatilliseen tiimityöhön, omaat hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sopeutumista vaihteleviin työtilanteisiin. Arvostamme hyvää yhteistyötä ja asiakaslähtöistä työotetta.

Haluamme, että viihdyt työssäsi ja voit hyvin myös vapaa-ajalla, meillä pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi ja työskentelyajankohtaasi, joten esitä rohkeasti toiveesi! Tarjoamme ulkopaikkakuntalaisille tarvittaessa myös asumismahdollisuuden kesäsijaisuuden ajaksi. Kesäsijaisuuden jälkeen sinulla on halutessasi mahdollisuus työllistyä meille myös pidemmäksikin aikaa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa tutkintoa, huomioimme myös alan opiskelijat ja räätälöimme tehtävät osaamisesi mukaisesti.
  • tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa.

Kerro hakulomakkeella meille toiveesi:

  • missä haluaisit työskennellä
  • toivomasi työskentelyajankohta

Toivottavasti kuulemme sinusta pian, laita hakemus vetämään tai ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan kesää yhdessä. Arkeemme voit käydä tutustumassa somessa, löydät meidät Facebookista ja Instagramista @mantanvuorenterveys.

Mäntänvuoren Terveys on Pihlajalinnan ja Mänttä-Vilppulan kaupungin yhteisyritys. Tuotamme kaikki Mänttä-Vilppulan ja Juupajoen asukkaiden tarvitsemat sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lukuun ottamatta viranomaistehtävät. Olemme savuton työyhteisö.