Osastosihteeri, kesätyöhön, Kristiinankaupunki

Haemme osastosihteeriä kesäloman sijaisuuksiin ajalle 31.5.-22.8.2021 Kristiinankaupungin terveysaseman vastaanottotoimintoihin.

Tuotamme kiireellisiä ja kiireettömiä avohoidon lääkärin ja sairaanhoitajan vastaanottopalveluita. Toimintamme periaatteita ovat asiakaslähtöisyys, moniammatillisuus ja potilasturvallisuus. Haluamme kehittää työtämme jatkuvasti ja pyrimme vastaamaan nykyajan vaatimuksia mm. lisäämällä digitaalisten palveluiden saatavuutta.

Osastosihteeri tekee asiakaspalvelutyötä terveysaseman vastaanoton infopisteessä. Tehtävä sisältää mm. asiakkaiden ohjausta ja opastusta sekä palvelupisteellä että puhelimitse, saneluiden kirjoittamista ja arkistointia.Työssäsi olet Pihlajalinnan kasvot ja tuotat laadukasta asiakaspalvelua konsernin arvojen mukaisesti mahdollistaen samalla päivittäisen toiminnan sujuvuuden. Edellytämme hakijalta kaksikielisyyttä, kaupallista koulutusta ja tietojärjestelmien tuntemusta. Potilastietojärjestelmän hallinta katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, hyvän perehdytyksen sekä kannustavan tiimin tuen

Nämä asiat auttavat menestymään tehtävässä:

  • Hyvät asiakaspalvelutaidot
  • Kyky tuottaa paras asiakaskokemus kiireenkin keskellä
  • Sujuvat vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot
  • Joustava, kehitysmyönteinen asenne
  • Itsenäinen, aloitteellinen ja aktiivinen työote

Oletko etsimämme henkilö?
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Tuula Kultalahti p. 040 1802030.

Hakuaikaa tehtävässä 19.3.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.