Sairaanhoitajia kesätöihin, Alavus, Kuortane, Soini, Ähtäri

Haemme Kuusiolinna Terveyden yksikköihin sairaanhoitajia eri pituisiin kesäsijaisuuksiin ajalle 1.5.2021-30.9.2021.

Kuusiolinna Terveys Oy tuottaa julkiset sosiaali- ja terveyspalvelut Alavuden, Kuortaneen, Soinin ja Ähtärin alueella.

Palveluihin kuuluvat muun muassa:

  • Terveyspalvelujen lääkärin vastaanotot, kuntoutuspalvelut, laboratoriotoiminta sekä suunterveydenhuolto.

  • Sosiaalipalvelujen asumisyksiköt kehitysvammaisille, mielenterveys- ja päihdeasiakkaille, sekä kaksi lastensuojeluyksikköä. Lisäksi sosiaalipalveluissa tuotetaan tukiasumista ja avopalveluita kaikkien neljän kunnan alueella, eri asiakasryhmille, heidän tarpeidensa mukaisesti.

  • Ikäihmisten tehostetun asumispalvelunyksiköt ja kotihoidonyksiköt neljän kunnan alueella sekä Alavuden akuuttiosasto, Ähtärin kuntoutusosasto ja Kuntoutuskeskus Otsonlinna.

Hakijoiltamme toivomme sairaanhoitajan/terveydenhoitajan tutkintoa ja huomioimme myös alan opiskelijat.

Saat työhön hyvän perehdytyksen, osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oppia uutta. Tarjoamme työntekijöillemme muun muassa laajan työterveyshuollonpalvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, lisäksi yhteistyökumppaneiden määräaikaisia tarjouksia esim. silmälasiliikkeeseen. Kannustamme myös työntekijöitämme osallistumaan eri liikuntatapahtumiin, maksamalla osan lipun kustannuksista, esim. likkojen lenkki, naisten kymppi.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan tai terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaan työyksiköstä riippuen. Työ voi olla päivä-, kaksi- tai kolmivuorotyötä.

Joissain tehtävissä oma auto on välttämätön. Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Kiinnostuitko? Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävistä antaa Anu Paalanen p.040 641 6796, rekry.kuusiolinna@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävissä 31.3.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.