Työterveyslääkäri, Hämeenlinna

Toimintamme laajetessa Kanta-Hämeen alueella etsimme Hämeenlinnan toimipisteeseemme uutta työterveyslääkäriä. Työterveyshuoltoon erikoistuvalle lääkärille työskentely yksikössämme mahdollistaa erinomaisen oppimisympäristön kouluttajalääkärinohjauksessa.

Hämeenlinnan Pihlajalinnassa työskentelee työterveyslääkärien ja -hoitajien lisäksi työfysioterapeutti ja työterveyspsykologeja. Lisäksi meillä työskentelee yleislääkäreitä sekä useiden erikoisalojen erikoislääkäreitä, mikä mahdollistaanopean ja sujuvan konsultoinnin. Röntgen- ja laboratoriotutkimukset, sekä kliinisen fysiologian tutkimuksia saamme omasta talosta.

Voimme sopia aloituksen joustavasti ja voit halutessasi tehdä töitä myös osa-aikaisesti. Työskentely on mahdollista palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Meille olet haluttu työntekijä! Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä, elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestäpalkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Kysy rohkeasti lisää, toimimme luottamuksellisesti kaikessa yhteistyössä.

Teija Santala
rekrytointipäällikkö

p. 040 582 9111
teija.santala@pihlajalinna.fi

Arvo Haapanen
vastaava lääkäri, Kanta-Häme

p. 050 451 2709
arvo.haapanen@pihlajalinna.fi