Geriatriaan erikoistuva lääkäri, Jämsä

Jämsän Jokilaakson sairaalaan haetaan erikoistuvaa lääkäriä 12 kuukauden jaksolle, aloitus sopimuksen mukaan.

Työskentely tapahtuu pääasiassa Jokilaakson sairaalan geriatrisen osaston lääkärinä (n. 6-9 kk jakso) ja osan työaikaa vanhuspalveluiden (asumispalvelut/kotihoito/tehostettu kotihoito) lääkärinä (n. 6 kuukauden jakso). Osaston erityisosaamisalueena on geriatrinen moniammatillinen arviointi ja kuntoutus.

Geriatriaan erikoistuva lääkäri tekee itsenäistä työtä, osallistuu moniammatilliseen ryhmätyöhön, tekee kotikäyntejä, hoitoneuvotteluita ja osallistuu SAS toimintaan.

Koulutusvaiheen loppupuolella erikoistuvan on mahdollista työskennellä myös muistipoliklinikan lääkärinä kouluttajalääkärin ohjauksessa 3-6 kk ajan. Jämsän ympärivuorokautisessa päivystyksessä on 3-paikkainen tarkkailuosasto, jossa erikoistuva lääkäri geriatrin ohjauksessa voi myös perehtyä akuuttigeriatriaan osastohoidon lisäksi.

Koulutettavalla on oikeus ja mahdollisuus osallistua Tampereen yliopiston geriatrian koulutuksiin ja tapaamisiin.

Lisätietoja:
Rekrytointipäällikkö Teija Santala
p. 040 582 9111
teija.santala@pihlajalinna.fi

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä. Meillä voit myös hyödyntää erityisosaamistasi esimerkiksi toimenpiteiden, vastuualueiden tms. kohdalla. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.