Kouluterveydenhuollon lääkäri, Jämsä

Haemme Jämsän terveyskeskukseen lääkäriä elokuusta alkaen.

Työnkuvaan kuuluvat ensisijaisesti koulu- ja opiskelijaterveydenhuollon lääkärin tehtävät tiiviissä yhteistyössä kouluterveydenhoitajan ja opiskelijahuollon työntekijöiden kanssa.

Lisäksi tehtävään kuuluvat erikseen sovitut lisävastuut:

· ADHD -perusdiagnostiikka, hoito ja seurannat yhteistyössä alueen kokeneen lastenlääkärin ja lasten/nuorisopsykiatrin kanssa
· alakouluikäisten yökastelun hoito
· kehitysvammaepäilyjen sekä kielellisten erityisvaikeuksien tutkimuksiin ohjaus ja seuranta sekä erikoissairaanhoidosta ohjattujen koululaisten ja opiskelijoiden kuntoutussuunnitelmat yhteistyössä moniammatillisen työryhmän kanssa

Työ sisältää myös normaalia terveyskeskuslääkärin vastaanottotyötä, lasten/äitiysneuvolatyötä ja mahdollisuuden perehtyä kehitysvammalääkärin tehtäviin. Työn sisältö voidaan rakentaa näistä palasista pitkälti toiveidesi mukaan - kyseessä on siis työpaikka, jossa voit aidosti vaikuttaa päiväjärjestykseesi!

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn ympäristössä, jossa hyvässä yhteishengessä panostetaan lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseen.

Aiempi kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Asianmukainen perehdytys työtehtäviin sekä asianmukainen koulutuksiin osallistuminen järjestetään.

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä:

Rekrytointipäällikkö Teija Santala
p. 040 582 9111
teija.santala@pihlajalinna.fi

Johtava ylilääkäri Titta Frantsila
p. 0401376787
titta.frantsila@pihlajalinna.fi

Jämsän perhepalvelukeskuksen vastaava lääkäri Virpi Merikallio
p. 0407122584
virpi.merikallio@pihlajalinna.fi