Psykiatri tai psykiatriaan erikoistuva lääkäri, Jämsä

Haemme Jämsään psykiatria tai psykiatriaan erikoistuvaa lääkäriä ensisijaisesti mielenterveyskeskuksen tiimiin, aloitus sopimuksen mukaan.

Jämsässä vastuullamme on Jämsän ja Kuhmoisten mielenterveys- ja päihdepalvelujen avohoito. Vahvuuksiamme ovat hyvin toimivat moniammatilliset tiimit ja tiivis yhteistyöverkosto muiden toimijoiden kanssa.

Työssä pystyt itse vaikuttamaan työn sisällön rakentamiseen oman kiinnostuksesi mukaisesti, eikä töitä tarvitse tehdä yksin. Työn sisällön lisäksi työaikasi ja –pisteesi ovat räätälöitävissä toiveittesi mukaisesti. Erikoistuvan lääkärin ohjaajana toimii kokenut psykiatrian erikoislääkäri.

Jämsän Terveys tuottaa Jämsän kaupungin SOTE-palvelut yhteisyritysmallin kautta. Jämsän Terveys on Jämsän kaupungin ja Pihlajalinnan yhteisyritys. Palvelutuotanto sisältää kaikki kunnalliseen järjestämisvastuuseen kuuluvat ikäihmisten palvelut ja terveysasemien lisäksi myös mielenterveys- ja päihdepalvelut sekä myös mm. erikoissairaanhoidon Jokilaakson sairaalassa.

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä. Meillä voit myös hyödyntää erityisosaamistasi esimerkiksi toimenpiteiden, vastuualueiden tms. kohdalla. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Lisätietoja antavat:

Rekrytointipäällikkö Teija Santala
p. 040 582 9111
teija.santala@pihlajalinna.fi

Jämsän päihde- ja mielenterveyspalveluiden vastaava lääkäri, psykiatri Anne-Mari Laurila
p. 0407122571
anne-mari.laurila@pihlajalinna.fi