Johtava lääkäri, Mänttä-Vilppula

Kunnallisen terveydenhuollon johtamista ilman raskasta ja hidasta byrokratiaa, kevyellä hallinnollisella kuormalla?

Johtavaksi lääkäriksi edelläkävijäkuntaan

Mahdotontako?

Ei meillä - Mäntänvuoren Terveydessä johtavan lääkärin ei tarvitse murehtia esimerkiksi hankinta- ja muiden sopimusten teosta. Sinä voit siis keskittyä toiminnan kehittämiseen ja johtamiseen. Pihlajalinnan neljän muun kuntayhtiön johtavat lääkärit ja yhteinen kehittäjälääkäri ovat upea vertaistukijoukko. Työhösi voi kuulua myös kliinistä työtä ja/tai junioreiden ohjaustyötä mikäli niin haluat. Lääkärirekrytointi hoidetaan keskitetysti, eikä ole näiltä osin myöskään johtavan lääkärin harteilla.

Koska olemme siirtyneet vahvasti digipalvelujen aikakaudelle, työtä voi tehdä monipuolisesti tämän päivän moderneja työntekotapoja mukaillen, jolloin etätyön erilaiset vaihtoehdot ovat myös käytettävissäsi.

Yhtiön toimitusjohtaja vastaa pääasiallisesti yhteistyöstä palveluiden järjestäjänä toimivan kaupungin kanssa ja johtava lääkäri puolestaan lääketieteellisen substanssin osalta.

Mäntänvuoren Terveys Oy on tuottanut sosiaali- ja terveyspalvelut Mänttä-Vilppulaan vuodesta 2013 ja myös Juupajoelle 2018 alkaen, pääterveysasema sijaitsee Mäntässä. Yhtiön liikevaihto on 52 Me ja työntekijöitä 400. Mänttä-Vilppulan kaupungin ja Pihlajalinnan yhdessä omistaman yhtiön toimintaperiaatteena on ketteryys ja edistykselliset toimintamallit. Olemme kyenneet toimimaan vaikuttavasti ottamalla käyttöön väestöllemme soveltuvat alan edistyksellisimmät innovaatiot aina ensi tilassa. Vaikuttavuus on todettu myös THL:n tutkimuksessa. Meillä asiat edistyvät ja päätöksenteko on ripeää.

Palvelusopimuksemme yhteistoiminta-alueen kanssa on voimassa vuoteen 2031 saakka.

Työn tarkempaa sisältöä ja palkkausta koskevat ehdot neuvotellaan joustavasti erikseen hakijan tilanne huomioiden.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Rekrytointipäällikkö Teija Santala
p. 0405829111
teija.santala@pihlajalinna.fi

Juha-Matti Sihvonen
Toimitusjohtaja, Mäntänvuoren Terveys Oy

p. 0400 338840
juha-matti.sihvonen@pihlajalinna.fi

Kimmo Turunen
Johtava lääkäri, Mäntänvuoren Terveys Oy

p. 044 4663370
kimmo.turunen@pihlajalinna.fi