Osastonlääkäri, Alavus

Haemme akuuttiosastolle osastonlääkäriä Alavudelle.

Työskentely tapahtuu Kuusiolinna Terveyden Alavuden terveysaseman akuuttiosastolla, mutta sinulla on halutessasi mahdollisuus toimia myös muissa perusterveydenhuollon työtehtävissä. Akuuttiosastolla toimii kaksi lääkäriä ja potilaspaikkoja osastolla on 30. Alavudella toimii myös lääkärin ajanvarauksellinen kiirevastaanotto klo 7.30-22 ja muina aikoina lääkäri on talossa osastolta tulevia konsultaatioita varten. Halutessasi sinun on mahdollista tehdä myös kiirevastaanottovuoroja, mutta niihin ei velvoiteta.

Akuuttiosastolla tehdään moniammatillista työtä, kehitämme palveluitamme yhdessä ja koulutamme henkilökuntaamme aktiivisesti. Osastolla on hyvät mahdollisuudet myös erikoislääkäreiden konsultaatioon. Olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli pidät osastotyöstä tai haluaisit saada osastonlääkärin työstä kokemusta, meillä on mukavaa tehdä työtä! Töiden aloitus järjestyy sopimuksen mukaan.

Meille olet haluttu työntekijä! Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä, elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä:

Johtava lääkäri Karoliina Liski
p. 040 352 8162
karoliina.liski@pihlajalinna.fi

Rekrytointipäällikkö Teija Santala
p. 040 582 9111
teija.santala@pihlajalinna.fi