Vastaava työterveyslääkäri, Kanta-Häme

Kiinnostaisiko sinua edetä uralla vastuurooliin ja olla mukana kehittämässä työterveyshuoltoa? Sytytkö haasteista ja uuden kehittämisestä, mutta nautit myös kliinisestä työstä?

Etsimme vastaavaa työterveyslääkäriä Pihlajalinnalle Kanta-Hämeen alueelle. Alueella Pihlajalinnalla on kolme työterveyshuollon toimipistettä, jotka sijaitsevat Hämeenlinnassa, Lopella ja Tervakoskella. Hämeenlinnassa toimipisteemme on ilmeeltään moderni, täyden palvelun suomalainen lääkärikeskus. Lopella toimipisteemme keskittyy yleislääkärien vastaanottoon ja työterveyshuoltoon, jonka lisäksi pisteessä on myös psykologin, fysioterapeutin ja laboratorion palvelut. Tervakosken toimipisteemme puolestaan on työterveyshuollon tehdasvastaanotto.

Vastaavan työterveyslääkärin tehtävän voi täyttää työterveyshuollon erikoislääkäri tai kokenut työterveyslääkäri.

Pihlajalinnalla voit tehdä monipuolista ja mielenkiintoista työtä osaavassa moniammatillisessa tiimissä, ja soveltuvin osin työtä voi tehdä myös etänä. Toimintamallimme ovat joustavia, työympäristö arjessasi kannustava ja kehitysmyönteinen. Meillä pääset vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme ideoitasi. Rakennamme yhdessä kanssasi sinulle sopivan uran, jossa voit kouluttautua ja kehittyä. Työn aloituksesta ja työpanoksesta voidaan sopia joustavasti.

Vastaavana työterveyslääkärinä sinun työviikkoosi kuuluu kliinisen työn lisäksi myös hallinnollinen työ. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön ja rakenteisiin. Konsernimme esimiehet ovat innovatiivisia ja helposti lähestyttäviä, ja toimimmekin matalan hierarkian periaatteella. Suhtaudumme positiivisesti kouluttautumiseen, ja tuemme niin organisaation sisäisiä kuin ulkoisiakin koulutusmahdollisuuksia.

Tarjoamme:

• Monipuolisen tehtävän sekä positiivisen ja kannustavan työyhteisön
• Aluejohdon ja muiden vastaavien lääkäreiden tuen sekä konsernin keskitetyt toiminnot
• Erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä, elämäntilanteesi huomioiden
• Hyvät koulutusmahdollisuudet mm. esimiehenä kasvamiseen ja tiedolla johtamiseen
• Erittäin kiinnostavan palkkauksen sekä konsernin kattavat henkilöstöedut

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Aluejohtaja Arvo Haapanen
puh. 050 451 2709
mail. arvo.haapanen@pihlajalinna.fi