Gastroenterologian erikoislääkäri, Jokilaakson sairaala

Haemme gastroenterologian erikoislääkäriä Jämsään Jokilaakson sairaalaan.

Jokilaakson sairaalassa on hyvin toimiva ja uudenaikaisilla tähystyslaitteilla varustettu skopiakeskus sekä gastroenterologian poliklinikka, jossa työparina on kokenut IBD ja avannehoitaja. Tiimissä toimii myös toinen kokenut gastroenterologi. Sairaalassa on hyvät konsultaatiomahdollisuudet useilla erikoisaloilla ja yhteistyö toimii saumattomasti. Haemme nyt tiimiin erikoislääkäriä, joka olisi kiinnostunut myös toiminnan kehittämisestä. Työpanos ja työn aloitusajankohta ovat erikseen sovittavissa.

Jämsä on ammatillisesti monipuolinen, pidetty ja hyvin resursoitu työpaikka. Jämsään kulkee arkisin kimppakyydit Tampereelta Pihlajalinnan autoilla. Sinun on myös halutessasi mahdollista majoittua työpäivien välissä Pihlajalinnan asunnossa.

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Johtava ylilääkäri Titta Frantsila, Jämsän Terveys ja Jokilaakson Sairaala
040 137 6787
titta.frantsila@pihlajalinna.fi

Rekrytointipäällikkö Teija Santala
050 582 9111
teija.santala@pihlajalinna.fi