Psykiatri, Jämsä

Haemme Jämsään psykiatria ensisijaisesti mielenterveyskeskuksen tiimiin, aloitus sopimuksen mukaan.

Jämsässä vastuullamme on Jämsän ja Kuhmoisten mielenterveys- ja päihdepalvelujen avohoito. Vahvuuksiamme ovat hyvin toimivat moniammatilliset tiimit ja tiivis yhteistyöverkosto muiden toimijoiden kanssa.

Työssä pystyt itse vaikuttamaan työn sisällön rakentamiseen oman kiinnostuksesi mukaisesti, eikä töitä tarvitse tehdä yksin. Työn sisällön lisäksi työaikasi ja –pisteesi ovat räätälöitävissä toiveidesi mukaisesti.

Jämsän Terveys tuottaa Jämsän kaupungin SOTE-palvelut yhteisyritysmallin kautta. Jämsän Terveys on Jämsän kaupungin ja Pihlajalinnan yhteisyritys. Palvelutuotanto sisältää kaikki kunnalliseen järjestämisvastuuseen kuuluvat ikäihmisten palvelut ja terveysasemien lisäksi myös mielenterveys- ja päihdepalvelut sekä myös mm. erikoissairaanhoidon Jokilaakson sairaalassa.

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä. Meillä voit myös hyödyntää erityisosaamistasi esimerkiksi toimenpiteiden, vastuualueiden tms. kohdalla. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Rekrytointipäällikkö Teija Santala
040 582 9111
teija.santala@pihlajalinna.fi

Jämsän päihde- ja mielenterveyspalveluiden vastaava lääkäri, psykiatri Anne-Mari Laurila
040 7122 571
anne-mari.laurila@pihlajalinna.fi