Vastaava lääkäri, Jyväskylän Huhtasuo

Jyväskylän Huhtasuon terveysasema sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä viiden kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Pihlajalinna on toiminut terveysaseman palveluntuottajana joulukuusta 2020 alkaen. Olemme reilun vuoden verran tehneet lääkärien ja hoitajien saumattoman yhteistyön kautta hartiavoimin töitä hyvän ja sujuvan arjen eteen, jonka johdosta esim. aseman T3-aika on verraten lyhyt. Tämä kertoo osaltaan, että olemme kehityksen oikealla polulla. Terveysaseman palveluihin kuuluvat lääkärin vastaanotot oheispalveluineen sekä hoitajan vastaanotot. Huhtasuon terveysaseman arjessa hyödynnetään poikkeuksellisen kattavasti digipalveluita, jolloin lääkärit voivat tehdä etätyötä hyvin laajalti kivijalkatyön ohessa.

Haemme nyt Huhtasuon terveysasemalle vastaavaa lääkäriä. Tehtävässä voi aloittaa joustavalla aikataululla. Vastaavan lääkärin tehtävänkuva koostuu sekä kliinisestä työstä että hallinnollisesta työstä aseman lääkäreiden esimiehenä. Työnkuva on monipuolinen sekä sinulle että kollegoillesi, käsittäen mm. sekä kiireetöntä että kiirevastaanottoa, kouluterveydenhuoltoa ja neuvoloita.

Saat keskittyä työssä ydinosaamiseesi, sillä tukenasi toimii osaava, kokenut ja pitkäaikainen hoitohenkilökunta. Ammatillista taustatukea saat Pihlajalinna-konsernin kokeneilta kollegoilta kuntasektorillamme; olet mukana mm. Pihlajalinnan vastaavien lääkäreiden foorumissa. Pääset tekemään myös tiivistä yhteistyötä Pihlajalinnan aluejohdon ja tukifunktioiden kanssa, jotka toimivat myös Sinun työsi tukena, mm. lääkäreiden rekrytointi hoidetaan Pihlajalinnan toimesta. Käytössäsi on kattavat työsuhde-edut ja mm. merkittävät koulutusedut.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Rekrytointipäällikkö Teija Santala
040 582 9111
teija.santala@pihlajalinna.fi

Aluejohtaja Sanna Poikonen
0400 902 500
sanna.poikonen@pihlajalinna.fi