Työterveyslääkäreitä, Akaa ja Valkeakoski

Haemme vahvistusta työterveystiimiin Akaaseen ja Valkeakoskelle. Voit olla työterveyshuollon erikoislääkäri tai työterveyshuoltoon erikoistuva.

Pihlajalinnalla voit tehdä monipuolista ja mielenkiintoista työtä osaavassa moniammatillisessa tiimissä, ja soveltuvin osin työtä voi tehdä myös etänä. Toimintamallimme ovat joustavia, työympäristö arjessasi kannustava ja kehitysmyönteinen. Meillä pääset vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme ideoitasi. Rakennamme yhdessä kanssasi sinulle sopivan uran, jossa voit kouluttautua ja kehittyä. Meillä on myös mahdollista suorittaa työterveyshuollon erikoistumiseen hyväksyttäviä palveluita. Työn aloituksesta ja työpanoksesta voidaan sopia joustavasti. Työskentely on mahdollista palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Meille olet haluttu työntekijä! Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä, elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestäpalkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Vastaava työterveyslääkäri Aulikki Juntunen
050 317 3970
aulikki.juntunen@pihlajalinna.fi