Työterveyslääkäri, Pihlajalinna Koskiklinikka Tampere

Pihlajalinna Koskiklinikalla on yli 30 ammattilaisen työterveystiimi. Nyt pitkäaikaisen työterveyslääkärimme eläköityessä aukeaa tilaisuus uudelle lääkärille aloittaa työt Tampereen keskustassa. Voit olla työterveyshuollon erikoislääkäri tai työterveyshuoltoon erikoistuva.

Pihlajalinnalla voit tehdä monipuolista ja mielenkiintoista työtä osaavassa moniammatillisessa tiimissä, ja soveltuvin osin työtä voi tehdä myös etänä. Toimintamallimme ovat joustavia, työympäristö arjessasi kannustava ja kehitysmyönteinen. Meillä pääset vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme ideoitasi. Rakennamme yhdessä kanssasi sinulle sopivan uran, jossa voit kouluttautua ja kehittyä. Työn aloituksesta ja työpanoksesta voidaan sopia joustavasti. Työskentely on mahdollista palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Erikoistuvalle lääkärille on tarjolla henkilökohtaista ohjausta, säännöllistä toimipaikkakoulutusta ja monipuolisesti erilaisia luentoja ja koulutuksia. Lisäksi erikoistuville on erinomaiset konsultaatiomahdollisuudet eri kanavissa.

Pihlajalinna Koskiklinikalla on työterveyshuollon asiakasyrityksiä usealta eri toimialalta. Koskiklinikalla toimii yli kolmesataa yleis- ja erikoislääkäriä, sekä noin 50 terveysalan ammattilaista. Tarjolla ovat laajat kuvantamisen sekä laboratorion palvelut yhden katon alla, ja sairaala mahdollistaa hoidon samoissa käsissä alusta loppuun asti.

Meille olet haluttu työntekijä! Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä, elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestäpalkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Työterveyshuollon vastaava lääkäri Aulikki Juntunen
puh. 050 317 3970
aulikki.juntunen@pihlajalinna.fi

Hakemukset: laakarirekrytointi@pihlajalinna.fi