Erikoislääkäri projektiluontoiseen kuntoutukseen, Ähtäri

Haemme yleislääketieteen, työterveyshuollon, fysiatrian tai liikuntalääketieteen erikoislääkäriä projektiluontoiseen KELAn kuntoutusprosessiin Otsonlinnan kuntoutuskeskukseen Ähtäriin.

Otsonlinnan kuntoutuskeskuksessa järjestettävälle KELAn kustantamalla TULES-kuntoutuskurssilla on tarjolla mielenkiintoista työtä yllä mainittujen alojen erikoislääkärille. Kuukausittainen työpanos on minimissään suunnilleen 15,5 tuntia, joustavasti sijoiteltuna ja soveltuvilta osin etänä.

TULES-kurssi sisältää ennakkoyhteydenoton, 5+5+5 vuorokautta kestävät laitoskuntoutusjaksot sekä väli- ja seurantayhteydenotot. Kurssille osallistuu korkeintaan 10 henkilöä. Moniammatilliseen työryhmään kuuluvat pakollisina jäseninä erikoislääkäri, sairaanhoitaja ja kaksi fysioterapeuttia. Valinnaiset työryhmän jäsenet ovat psykologi, ravitsemusterapeutti, sosionomi ja liikunnanohjaaja.

Otsonlinnan kuntoutuskeskuksessa on mukava työyhteisö ja tiimissä kollegoinasi työstään innostuneet työkaverit. Työn aloitusajankohta on erikseen sovittavissa.

Lisätietoja tehtävästä:

Johtava lääkäri Marjo Ala-Salmi
040 480 7265
marjo.ala-salmi@pihlajalinna.fi

Rekrytointipäällikkö Teija Santala
040 582 9111
teija.santala@pihlajalinna.fi