Haemme vastaavaa lääkäriä Pihlajalinnan Espoon ulkoistetulle terveysasemalle

Pihlajalinna Espoo, Matinkylä

Meillä Pihlajalinnassa tehdään joka päivä merkityksellistä ja tärkeää työtä huolehtien kuntalaisten terveydestä ja hyvinvoinnista. Olemme toimineet Pirkanmaan alueen vahvana kotimaisena kuntakumppanina jo 20 vuotta ja toimintamme kasvaa Uudellamaalla. Haluatko Sinä osaksi tätä kasvavaa menestystarinaa?

Pihlajalinna tuottaa ulkoistetun terveysaseman palveluita 1/2022 alkaen n. 13 000 Kuitinmäen, Suurpellon ja Henttaan asukkaalle. Etsimme joukkoomme vastaavaa lääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Vastaavan lääkärin työnkuva on räätälöitävissä hyvin monipuoliseksi. Se sisältää hallinnollista ja kliinistä työtä terveyskeskuksessa sekä vetovastuun terveysaseman toiminnasta. Hallinnollista ja kliinistä työtä voit tehdä halutessasi etänä 1-2 päivää viikossa. Terveysasema tulee olemaan auki arkisin klo 8-16. Vastaavana lääkärinä työaikasi on vähintään 30h/vko neljänä tai viitenä päivänä viikossa.

Työskentely tapahtuu tiimimallissa yhdessä hoitajien ja muiden ammattilaisten kanssa. Sinun tärkeänä roolina kliinisen työn ohella on johtaa yhdessä vastaavan hoitajan kanssa tätä tiimimallin kehitystä ja yhteistyötä Espoon kaupungin kanssa. Terveysasemalla on käytössä LifeCare-potilastietojärjestelmä.

Tarjoamme sinulle monimuotoisen ja räätälöitävissä olevan työnkuvan ja työajan kannustavassa ja kehitysmyönteisessä ympäristössä. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat myös konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet, nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Matinkylän terveysasema sijaitsee Isoa Omenaa vastapäätä, Länsiväylän pohjoispuolella osoitteessa Piispanportti 10. Sijaintinsa puolesta paikalle on helppo saapua esimerkiksi julkisilla liikennevälineillä tai omalla autolla. Autolle järjestyy parkkipaikka läheisestä parkkitalosta.

Keskustelut tehtävää koskien pyritään järjestämään hyvissä ajoin jo syksyn 2021 aikana. Jos haluat olla osa Pihlajalinnalaisten kasvavaa joukkoa, ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Lisätiedot tehtävästä antaa:

Johanna Hussi
Rekrytointiasiantuntija
puh. 040 161 7063
mail. johanna.hussi@pihlajalinna.fi