Osastonlääkäri, Hangon terveyskeskus

Miltä kuulostaisi työskentely idyllisessä Hangossa? Haemme nyt osastonlääkäriä Hangon terveyskeskukseen nykyisen lääkärin lähtiessä erikoistumaan.

Työ on toiveidesi mukaan joko osa- tai kokoaikaista ja osa työviikosta on mahdollista tehdä myös etänä. Työsuhde on vakituinen tai määräaikainen. Toivomme, että voisit aloittaa kevään 2021 aikana.

Hangon pieni vuodeosasto on varsin liikkuva ja aktiivinen 25-paikkainen terveyskeskuksen vuodeosasto. Vuodeosaston potilasprofiili on akuuttigeriatrinen. Osastolla hoidetaan myös palliatiivisia ja saattohoitopotilaita, kuntoutuspotilaita ja katkopotilaita yhteistyössä päihdehoitajan kanssa. Osastolla toteutetaan aktiivista kuntouttavaa hoito-otetta.

Hangossa pääset työskentelemään hyvin organisoidulle osastolle, jossa työskentelee kanssasi osaava ja sitoutunut hoitohenkilökunta. Moniammatilliseen henkilökuntaan kuuluvat hoitajien lisäksi fysioterapeutti ja kotiutushoitaja, joka valmistelee ja vastaa kotiutuksien käytännön toteutuksesta.

Osastonlääkärinä tulet osaksi Pihlajalinna Etälääketieteen lääkäriverkostoa, jossa tuki on aina saatavilla. Voit konsultoida kollegaa, saat senioritukea, tiimivastaava lääkäri sparrailee kanssasi ja esihenkilönäsi tulee toimimaan vastuulääkäripalvelun vastaava lääkäri Helka Hosia, joka vastaa kysymyksiisi ja tukee työskentelyäsi. Palvelutiimimme auttaa sinua kaikissa muissa asioissa ja sinä saat keskittyä lääkärin työhön.

Hangon osastonlääkärinä työskentelet virka-aikaan n. 30,6 tuntia viikossa. Voit työskennellä esim. neljänä päivänä viikossa osastolla läsnä ja yhtenä päivänä viikossa etänä tai jos sinulle sopisi osa-aikainen työ paremmin, voit työskennellä esim. 2-3 päivää viikossa. Toimenkuvasi on osin räätälöitävissä toiveidesi mukaiseksi, ja voit itse vaikuttaa läsnä- ja etätyön jakautumiseen.

Osastonlääkärin työ sopii geriatrian, yleislääketieteen, sisätautien tai muun soveltuvan alan erikoislääkärille tai lääketieteen lisensiaatille. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää suomen kieltä ja vähintään tyydyttävää ruotsin kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle erittäin kilpailukykyisen kuukausipalkan ja erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat myös konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Pihlajalinna Etälääketieteen työkulttuurissa näkyy kehitysmyönteisyys ja ketteryys. Jokainen meistä saa ja voi viedä asioita eteenpäin. Tule sinäkin kehittämään ja tekemään merkityksellistä työtä osaavaan joukkoomme!

Olisitko kiinnostunut keskustelemaan osastonlääkärin tehtävästä enemmän?

Yhteydenottoasi odottaen

Laura Iisakka
Rekrytointiasiantuntija
Pihlajalinna Etälääketiede

040 5730 517
laura.iisakka@pihlajalinna.fi