Osastonlääkäri Porvoon terveyskeskussairaalaan

Kiinnostaisiko sinua perinteinen, mutta ajan hengessä elävä ja kehittyvä työ loistavassa työympäristössä ja työhön sitoutuvan henkilöstön kera? Haemme nyt joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen osastonlääkäriä Porvoon terveyskeskussairaalaan.

Porvoon tk-sairaala pitää sisällään kuntoutusosaston, akuuttiosaston ja psykogeriatrisen osaston. Tk-sairaalassa hoidetaan akuuttigeriatrisia, psykogeriatrisia, murtumakuntoutus-, infektio- ja päihdekatkaisupotilaita. Potilaat tulevat osastoille lähetteellä Porvoon sairaalasta, syöpäklinikalta tai kotisairaalasta. Pääset työskentelemään hyvin organisoiduille osastoille, joissa työskentelee vakituisista ja kokeneista erikoislääkäreistä koostuva lääkäritiimi sekä osaava ja yhteistyökykyinen hoitohenkilökunta. Tiimissä on erinomainen työilmapiiri, ja työmäärä on kohtuullinen.

Pihlajalinna Etälääketiede on tuottanut Porvoon kaupungin ikääntyneiden palvelujen lääkäripalvelut vuodesta 2013 lähtien. Palvelumme kattavat paitsi tk-sairaalan osastot myös kotihoidon, tehostetun palveluasumisen, muistipoliklinikan ja Porvoon kaupungin tiimivastaavan geriatrin toimen. Porvoon lääkäritiimimme koostuu 15:stä geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäristä. Olemme tehneet merkittäviä uudistuksia tk-sairaalan vuodeosastotyöhön. Osastot toimivat tänä päivänä erinomaisesti ja palvelevat myös lähialueiden potilaita. Ilta- ja viikonloppuaikaan osaston akuutteihin konsultaatioihin vastaa Pihlajalinna Etälääketieteen takapäivystys.

Toivomme sinun olevan geriatrian, yleislääketieteen, sisätautien tai muun soveltuvan alan erikoislääkäri ja omaavan kliinistä kokemusta erityisesti ikäihmisten hoidosta. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa ja vähintään tyydyttävää ruotsin kielen osaamista.

Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta (8750 euroa/kk + lomat) ja konsernimme muista kattavista henkilöstöeduista. Tukenasi työssä ovat geriatriesimies, henkilökohtainen yhteyshenkilö ja sairaanhoitajataustainen palvelutiimimme. Järjestämme lääkäreillemme lukukausien aikana joka viikko säännöllistä toimipaikkakoulutusta vuorovaikutteisina etäluentoina. Luennoilla keskitymme geriatriaa ja yleislääketiedettä koskeviin teemoihin. Pihlajalinna Etälääketiede on tunnettu geriatrisen hoidon laadukkaana edelläkävijänä.

Luottamukselliset yhteydenotot ja lisätietoja:

Rekrytointi- ja resursointijohtaja Eveliina Mauno-Tervala
050 338 1198
eveliina.mauno-tervala@pihlajalinna.fi