Työterveyslääkäri, Pihlajalinna Tavastia, Helsinki

Haemme vahvistusta työterveystiimiimme Pihlajalinna Tavastian toimipisteeseen.

Voit olla työterveyshuollon erikoislääkäri tai työterveyshuoltoon erikoistuva. Toimipisteissämme on erinomaiset ja kattavat konsultointimahdollisuudet. Kollegoiden tuki on vahvasti läsnä, ja sen vuoksi voimme suositella tätä työpistettä myös työterveyden erikoistuvalle lääkärille. Meillä sinun on halutessasi mahdollista suorittaa työterveyden pätevöittävä pitkä kurssi työskentelyn ohessa.

Pihlajalinnalla voit tehdä monipuolista ja mielenkiintoista työtä osaavassa moniammatillisessa tiimissä, ja soveltuvin osin työtä voi tehdä myös etänä. Toimintamallimme ovat joustavia, työympäristö arjessasi kannustava ja kehitysmyönteinen. Meillä pääset vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme ideoitasi. Rakennamme yhdessä kanssasi sinulle sopivan uran, jossa voit kouluttautua ja kehittyä. Työn aloituksesta ja työpanoksesta voidaan sopia joustavasti. Työskentely on mahdollista palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Meille olet haluttu työntekijä! Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä, elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Yhteydenottoasi odottaen:

Vastaava työterveyslääkäri Tuula Korpela
tuula.korpela@pihlajalinna.fi

sekä

Rekrytointikoordinaattori Noora Vähälä
040 1617063
noora.vahala@pihlajalinna.fi