Vuodeosastotyötä kesälle 2022, Porvoo

Tervetuloa Porvoon terveyskeskussairaalan vuodeosastolle kesäksi 2022!

Porvoo on mitä ihanin kesäkaupunki, ja etsimme nyt viittä vähintään neljännen vuosikurssin suorittanutta kandia Porvoon terveyskeskussairaalaan kesäksi 2022.

Porvoon tk-sairaala pitää sisällään kuntoutusosaston, akuuttiosaston, psykogeriatrisen osaston ja kotisairaalan. Pääset työskentelemään hyvin organisoiduille osastoille, joissa työskentelee vakituisista ja kokeneista erikoislääkäreistä koostuva lääkäritiimi sekä osaava hoitohenkilökunta. Tiimissä on hyvä työilmapiiri ja työmäärä on kohtuullinen – Porvoon tk-sairaalan osastot ovatkin olleet erittäin suosittuja lääkäreiden keskuudessa.

Porvoon kaupungin ja Pihlajalinna Etälääketieteen (ent. Doctagon) yhteistyö on hioutunut kumppanuudeksi vuosien yhteistyön saatossa. Pihlajalinna Etälääketieteen vanhuspalvelut Porvoossa kattavat kotihoidon, tehostetun palveluasumisen, tk-sairaalan osastot, kotisairaalan, muistipoliklinikan ja Porvoon kaupungin johtavan geriatrin toimen. Olemme tehneet merkittäviä uudistuksia tk-sairaalan vuodeosastotyöhön, jonka seurauksena osastot toimivat erittäin hyvin ja palvelevat myös lähialueiden potilaita. Osastoillamme on koulutusoikeudet ja mahdollisuus kerryttää erikoistumisia geriatriaan ja yleislääketieteeseen.

Toivomme sinulta intoa oppia uutta, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja kyvykkyyttä noudattaa senioreiden antamia ohjeita. Porvoossa työskentelykieli on suomi, mutta potilaiden ja omaisten kanssa on pystyttävä kommunikoimaan myös ruotsinkielellä. Toivomme mahdollisuutta aloittaa työt viimeistään kesäkuun alussa ja työskennellä yhtäjaksoisesti vähintään heinäkuun loppuun asti. Vaadimme kesätyöntekijöiltämme vähintään neljännen vuosikurssin opinnot ja arvostamme aikaisempaa kokemusta työelämästä.

Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä hyvällä seniorituella ja arvokkaan mahdollisuuden kerryttää kokemusta osastotyöstä. Kesäkandin työaika on 38,25 tuntia/viikko virka-aikaan ja työmäärä on maltillinen. Palkka on 4000e/kk (sisältäen lomakorvauksen).

Haku: Hae kesäkandiksi 7.11.2021 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen laura.iisakka@pihlajalinna.fi. Kerrothan samalla, miksi juuri sinut tulisi valita tehtävään. Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuajalla ja täytämme paikat sopivien kandien löydyttyä.

Lisätiedot:
Rekrytointiasiantuntija Laura Iisakka
040 5730517
laura.iisakka@pihlajalinna.fi

Pihlajalinna Etälääketiede vastaa Pihlajalinna-konsernin etälääketieteen palveluista. Näissä palveluissa yhdistyvät lähityö ja etänä tehtävä työ tarkoituksenmukaisimmalla tavalla. Palveluitamme ovat ikäihmisten hoitoon kehitetty laatupalkittu vastuulääkäripalvelu, lähi- ja etävastaanotto terveyskeskuksissa ja työterveyshuollossa, vuodeosastotyö, ympärivuorokautinen puhelintakapäivystys sekä chat- ja videovastaanotto.

Etälääketieteen yksikössä työskentelee yli 300 lääkäriä. Hoidamme yhteensä 160000 potilaskontaktia vuodessa erilaisin etälääketieteen keinoin. Tämän lisäksi teemme merkittävän määrän lähityötä. Tuotamme palveluita suomeksi ja ruotsiksi.