Aluejohtaja, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy, Kehräsaari Tampere

Etsimme nyt ALUEJOHTAJAA Pirkanmaalle.

Aluejohtajana vastaat Pirkanmaan yksiköiden tuloksesta, sekä liiketoiminnan kasvustrategian suunnittelusta ja implementoinnista. Johdat ammattilaisiamme arvojemme mukaisesti tavoitellen erinomaista henkilöstö- ja asiakaskokemusta. Otat tekemisessäsi huomioon asioinnin sujuvuus-, resursointi-, osaamis- ja henkilöstönäkökulman. Sinulla on myös vastuu alueen asiakkuuksien hoidosta ja kehittämisestä ja toimit omalla alueellasi Pihlajalinnan keulakuvana julkisten yhteisöjen ja elinkeinoelämän vaikuttajien keskuudessa.

Tehtävässä edellytetään laaja-alaista johtamiskokemusta erityisesti integraatio- ja muutostilanteissa sekä vahvaa näyttöä liiketoiminnallisesta osaamisesta. Kokemustasi tukee soveltuva, esimerkiksi kaupallinen, korkeakoulututkinto. Aluejohtajana tarvitset jatkuvasti hyviä yhteistyö-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja. Sinulla on hyvä paikallinen tuntemus ja näyttöjä menestyksekkäästä henkilöstön ja prosessien johtamisesta. Työskentelyotteeltasi olet päämäärätietoinen, yhteistyökykyinen ja johdonmukainen.

Pihlajalinnalla on Pirkanmaalla laaja toimipisteverkosto ja monipuolinen palvelutarjonta. Tarjoamme sinulle vaativan ja mielenkiintoisen tehtävän yhdellä yrityksemme vahvimmista alueista. Saat työsi tueksi ammattitaitoisen ja sitoutuneen työyhteisön sekä laajan kollegaverkoston. Lupaamme, että meillä pääset mukaan mielenkiintoiselle kasvumatkalle kehittämään liiketoimintaamme. Pääset rakentamaan tulevaisuuden pihlajalinnalaisuutta ja Koko Suomen Lääkärikeskus -konseptia. Merkityksellisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus kulkevat mukana kaikessa, mitä teemme.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Kerromme mielellämme lisää paikasta, mikäli sinulla on kysyttävää otathan rohkeasti yhteyttä!

Me pihlajalinnalaiset teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä suomalaisen terveydenhuollon ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Meillä on vahva halu auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Täytämme tänä vuonna pyöreät 20 vuotta eli olemme nuoria aikuisia, ja arjessamme näkyykin ketteryys, uteliaisuus ja halu kehittyä.