Financial Controller, Tampere

Haemme Financial Controlleria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Terveyteen, Kehräsaareen Tampereelle.

Onko sinulla vahvaa kirjanpito-, tilinpäätös- ja verotusosaamista konserniympäristöstä?

Tarjolla on vakituinen työsuhde taloushallinnon ammattilaiselle, joka on valmis tarttumaan erilaisiin muuttuviin tilanteisiin joustavasti, itsenäisellä ja vastuullisella otteella. Kehityshakuisena ja luotettavana tiimiläisenä tulisit vastaamaan pörssiin listatun konsernin erillisyhtiöiden kuukausiraportoinnista ja ensiluokkaisista pääkirjanpidon prosesseista. Tukenasi on asiantunteva tiimi ja osaava talousorganisaatio. Käytössämme ovat seuraavat järjestelmät: Microsoft Dynamics AX2012/IW, Qlik Sense, Kasperi ja Hyperion.

Etsimämme henkilö astuu vastuulliseen rooliin, jossa pääsee kehittämään työtapoja ja -yhteisöä sekä osallistumaan monipuolisiin projekteihin, kuten uusien yritysten haltuunottoihin ja tietojärjestelmien automaatio- ja kehityshankkeisiin. Meille kaikki työntekijämme ovat avaintekijöitä, ja välittäminen sekä ammatillinen kehittyminen ovat tärkeitä kulmakiviä taloushallinnon työyhteisössä. Saat vastuullisen ja itsenäisen työtehtävän osaavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, missä pääset tekemään merkityksellistä työtä.

Nämä asiat auttavat sinua menestymään tehtävässä:

  • kokemus monipuolisista kirjanpito- ja tilinpäätöstöistä konserniympäristössä
  • välillisen ja välittömän verotuksen osaaminen
  • halu kehittää ja kehittyä
  • itsenäinen ja vastuullinen ote työhön
  • kyky omaksua taloushallinnon järjestelmät helposti
  • vahvat Excel-taidot
  • soveltuva korkeakoulututkinto.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Oletko etsimämme henkilö?
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Financial Control Kerttu Ilola, p. 0406305362, kerttu.ilola@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 1.12.2020 asti, linkki hakulomakkeelle.