Hallinnon assistentti, Tampere

Haemme palvelualtista hallinnon assistenttia vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen Pihlajalinnaan Tampereelle.

Oletko oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen tekijä, joka nauttii niin hallinnollisista kuin käytännönläheisistä työtehtävistä? Tässä roolissa pääset osaksi Pihlajalinnan arkea ja hyödyntämään hyviä kommunikointi- ja organisointitaitojasi.

Työtehtäviisi kuuluvat yleiset toimistotehtävät, päivittäisten asioiden hoito sekä henkilöstöasioihin ja muuhun hallintoon liittyvät avustavat tehtävät. Asiakaspalvelu kuuluu isona osana työhösi, vastaanotat vieraita sekä ohjaat ja neuvot niin asiakkaita kuin myös yrityksen henkilöstöä. Työpäiväsi muodostuvat monipuolisista assistentin tehtävistä. Lisäksi päivääsi piristävät kokous- ja matkajärjestelyt, sekä erilaisten tilaisuuksien organisointi. HR-tiimin avustaviin tehtäviisi kuuluu raportointia, viestintää sekä koulutuksissa ja projekteissa avustamista. Työnkuva muokkaantuu oman osaamisesi mukaan.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta erityisesti vastaavista monipuolisista toimisto- tai yleishallinnon työtehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi, merkonomi, sihteerin ammattitutkinto). Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta oma-aloitteisuuden lisäksi joustavuutta ja innostusta tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa sekä aidon positiivista asennetta. Olet valmis tarttumaan erilaisiin työtehtäviin ja jaksat ahertaa myös tarkkuutta vaativassa työssä. Sinulla on osaamista erilaisten järjestelmien käytöstä ja omaat hyvät tietotekniset valmiudet. Tehtävässä menestymiseen tarvitaan erityisesti Excel-osaamista.

Toimintamme on jatkuvaa muutosta ja kehitystä, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Olet siis valmis käärimään hihasi ja tuomaan oman panoksesi konserniimme. Me puolestamme tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden olla mukana toimintamme kasvussa ja kehittämisessä.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi tulemaan 8.8.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Rainesalo 2.8.2021 klo 12-14, puh. 040 5725 116.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.