Head of Business Control & Analytics, Tampere

Liiketoiminnan suunnittelun ja raportoinnin sekä data-analytiikan tulevaisuuteen katsova ammattilainen, olisitko sinä Pihlajalinnan uusi Head of Business Control & Analytics? Meillä pääset tekemään yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä moniammatillisen työyhteisön kanssa suomalaisen terveydenhuollon ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Haemme Pihlajalinnaan Business Control & Analytics –tiimin vetäjää vastaamaan liiketoiminnan ja myynnin tukemisesta, suunnittelusta ja raportoinnista. Kehität tiedolla johtamisen kulttuuria konsernissa data-analytiikan ja BI-ratkaisujen avulla. Vastaat osaltasi konsernin datanhallinnasta ja digitalisaatiosta sekä toteutat menestyksekkäästi kehitys- ja järjestelmähankkeita.

Tiimiisi kuuluu tällä hetkellä viisi Business Controlleria ja olet Pihlajalinnan liiketoiminnan operatiivisen johtoryhmän sekä talouspalveluiden johtoryhmän jäsen. Osallistut konsernin prosessien kehittämiseen. Erinomaiset viestintätaitosi tukevat onnistumistasi. Osallistat ja tuet tiimisi ammatillista kehittymistä. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä Pihlajalinnan digikehityksen kanssa.

Meille on tärkeää, että haluat elää arvojemme mukaisesti. Olet energinen, eettinen ja ennakkoluuloton. Sinulta löytyy kasvuyritykseen sopiva mindset: innovatiivisuutta, rohkeutta, periksiantamattomuutta ja keskeneräisyyden sietokykyä.

Sinulta odotamme:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • useamman vuoden kokemusta vaativista Business Controllerin tehtävistä
  • kokemusta tuloksellisesta tiimin johtamisesta
  • vahvaa raportoinnin ja data-analytiikan osaamista
  • erinomaisia valmiuksia BI-työkalujen käyttöön
  • erinomaisia Excel- ja PowerPoint-taitoja, erityisesti tiedon visualisointi
  • sujuvaa suomen kielen taitoa
  • julkisen tai yksityisen terveydenhuollon työkokemus on eduksi tehtävässä menestymiseen

Me lupaamme, että meillä pääset mukaan mielenkiintoiselle kasvumatkalle, kehittämään työtapoja ja -yhteisöä. Pääset rakentamaan tulevaisuuden pihlajalinnalaisuutta ja Koko Suomen Lääkärikeskus -konseptia. Merkityksellisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus kulkevat mukana kaikessa, mitä teemme.

Teemme töitä tosissamme, mutta meille on tärkeää, että voit hyvin ja elät itsesi näköistä elämää. Työsi voi koostua etätyöstä ja lähipäivistä, kuten yhdessä parhaaksi näemme. Fyysinen työpisteesi sijaitsee Tampereella.

Olisiko tämä seuraava askel urallasi? Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 13.6.2021.