HR-asiantuntija, rekrytointi, Pihlajalinna-konserni

Haemme HR-asiantuntijaa, rekrytointi, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna-konserniin.

Kasvavan ja kehittyvän HR-tiimin jäsenenä vastaat Pihlajalinna-konsernin hoito- ja muun henkilökunnan rekrytointiprosessin ja hakijakokemuksen kehittämisestä, sekä henkilöstön saatavuuden varmistamisesta monipuolisin keinoin. Osallistut myös rekrytointiprosessien hoitamiseen. Teet yhteistyötä monien eri sidosryhmien kanssa, kuten esimiesten, markkinoinnin, viestinnän ja oppilaitosten kanssa.

Nämä asiat auttavat sinua menestymään tehtävässä:
-kokemus esim. hoito- tai ICT-alan rekrytoinneista sekä oppilaitosyhteistyöstä
-osaaminen palvelumuotoilussa, markkinoinnissa, hakijakokemuksen mittaamisessa ja
some-rekrytoinnissa
-uusimpien rekrytointimenetelmien ja -kanavien tuntemus
-innovatiivinen, tuloshakuinen työote
-kehitysmyönteinen, joustava asenne
-kyky työskennellä sekä itsenäisesti että tiimin jäsenenä
-sujuvat vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot
-soveltuva korkeakoulu- tai AMK-tutkinto

Tarjoamme itsenäisen työn, osaavan ja kannustavan tiimin tuen sekä mielenkiintoisen ja kehittyvän työtehtävän. Pihlajalinnan yrittäjähenkisessä kulttuurissa sinulla on mahdollisuus laajentaa tehtäviäsi ja osaamistasi myös muille HR-alueille. Valtaosa HR-tiimistä on sijoittunut Pirkanmaalle, mutta työtä on mahdollista tehdä myös muissa Pihlajalinnan toimipisteissä sekä osittain etätyönä.Työntekijöillämme on käytettävissä hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liikunta-ja kulttuuripassiedut. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Oletko etsimämme henkilö? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Elina Heliö to 7.1. klo 16-17 ja to 14.1. klo 8-9 puh. 040 457 8661.

Hakuaikaa tehtävässä 17.1.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.