Kaupallinen johtaja, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy, Tampere tai Helsinki

Haemme kaupallista johtajaa Pihlajalinna Lääkärikeskuksiin Tampereelle tai Helsinkiin.
Energinen ja eteenpäin katsova liiketoiminnan osaaja, olisitko sinä Pihlajalinnan uusi kuluttajaliiketoiminnasta vastaava kaupallinen johtaja?

Sinulla on jo vahvaa osaamista ja näyttöjä tuloksekkaasta kuluttajaliiketoiminnan johtamisesta, kasvun aikaansaamisesta ja kehittämisestä. Konsernin johtoryhmän jäsenenä rikastutat strategiatyötämme näkemyksilläsi palveluliiketoiminnan trendeistä ja kehittymisestä. Vastaat asiakaslähtöisestä ja kannattavasta tuoteportfoliosta sekä hinnoittelustrategiasta. Mahdollistat kuluttaja-asiakkaillemme optimaalisen asiakaspolun kehittämällä digitaalisia palveluitamme ja myyntikanavia. Teet kiinteää yhteistyötä linjaorganisaation ja digikehitystiimimme kanssa. Tehtävässäsi luot edellytyksiä ja suuntaa asiakaskokemuksen kehittämiselle, kehität brändiämme sekä johdat markkinointia ja viestintää pois lukien sijoittajaviestintä. Tehtävä on konsernissamme uusi, mutta tiimisi tulee koostumaan mm. palvelujohtajista sekä markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisista.

Ymmärrät ja omaksut nopeasti terveyspalvelualan ansaintalogiikan ja reunaehdot, mihin yhdistät vahvan kaupallisen osaamisesi. Analysoit sujuvasti kuluttajakäyttäytymisen muutoksia sekä kilpailutilannetta, ja löydät näistä mahdollisuuksia ja kehityssuuntia. Hyödynnät sujuvasti dataa ja analytiikkaa, mihin perustuen kehität jatkuvasti palveluitamme ja luot uusia asiakaslähtöisiä ratkaisuja yhdessä tiimisi ja sidosryhmiesi kanssa.

Olet innostava ja valmentava ihmisten johtaja. Haastat rohkeasti olemassa olevia toimintamalleja ja saat ihmiset mukaan muutokseen. Saat aikaan tuloksia, vahvistat kilpailukykyämme ja kasvuamme. Edistät sinnikkäästi vastuullasi olevia isoja ja pieniä asioita. Meille on tärkeää, että haluat elää arvojemme mukaisesti. Olet energinen, eettinen ja ennakkoluuloton. Sinulta löytyy kasvuyritykseen sopiva asenne, innovatiivisuutta sekä epäonnistumisten ja keskeneräisyyden sietokykyä.

Sinulta odotamme
Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
Vahvoja näyttöjä ja kokemusta B-to-C palveluliiketoiminnan kasvujohtamista ja digitaalisten ratkaisujen kehittämisestä
Kykyä strategiseen ajatteluun ja muutosjohtamiseen sekä liiketoimintaosaamista
Vahvaa kehittämisorientaatiota ja kiinnostusta ihmisten johtamiseen ja kehittämiseen
Meillä pääset mukaan mielenkiintoiselle kasvumatkalle kehittämään ja digitalisoimaan merkityksellisellä toimialalla. Pääset rakentamaan tulevaisuuden pihlajalinnalaisuutta ja Koko Suomen Lääkärikeskus -konseptia. Työpisteesi voi olla joko Tampereella tai Helsingissä ja työtä on mahdollista tehdä osittain etänä. Tehtäviisi sisältyy jonkin verran matkustamista kotimaassa.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään maanantaihin 25.10.2021 mennessä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.