Keittiövastaava, Kokemäki

Haemme keittiövastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ikipihlaja Kuusamaan Kokemäelle.

Kuusama on 18 -paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö. Tarjoamme asukkaillemme kodin, missä voi elää hyvää ja turvallista arkea hoitohenkilökunnan tukemana itsenäisyys ja yksilöllisyys toimintamme kulmakivinä. Palvelutoimintamme lähtökohtana on asiakkaan oma elämäntarina. Kuusamassa arkea eletään yhdessä tehden, kiireettömästi ja läheisessä vuorovaikutussuhteessa. Haluamme kehittää työtämme ja olla ylpeitä siitä.

Keittiövastaavana toimenkuvaasi kuuluu aterioiden suunnittelu, maukkaan konstailemattoman kotiruoan valmistus sekä leipominen. Elintarvikkeiden tilaaminen ja keittiötilojen puhtaudesta ja siisteydestä huolehtiminen ovat olennainen osa työtäsi. Huomioit taloudellisuuden laadusta, maukkaudesta ja monipuolisuudesta tinkimättä. Osaat ottaa huomioon ikäihmisten tarpeet ja tottumukset ravinnon suhteen. Haluamme tarjota asukkaillemme elämyksiä ravinnon kautta, heidän toiveita kuunnellen. Toimit päivittäin myös hoivahenkilökunnan tiimin osana ottaen ruoassa huomioon asukkaiden terveydentilaan pohjautuvat muuttuvat ravitsemustarpeet. Työskentelysi pohjautuu keittiön omavalvontasuunnitelmaan.

Nämä asiat auttavat sinua menestymään tehtävässä:
-alan koulutus, kokki/suurtalouskokki
-1-3 v. kokemus vastaavista työtehtävistä
-myönteinen palveluasenne
-luontainen sosiaalisuus
-itsenäinen ja reipas työote
-sujuvat tiimityö- ja työelämätaidot

Edellytämme, että sinulla on hygieniapassi sekä tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja. Työ on kokoaikainen ja pääosin arkisin tehtävää päivätyötä.

Tarjoamme itsenäisen ja merkityksellisen työn osaavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Työntekijöillämme on käytettävissä hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liikunta-ja kulttuuripassiedut. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Oletko etsimämme henkilö? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Sanna Tomma, p. 0407162133, sanna.tomma@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 24.1.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.