Laitoshuoltaja, Jokilaakson Terveys Oy, Jokilaakson sairaala

Haemme laitoshuoltajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Jokilaakson sairaalaan.

Tässä tehtävässä toimit laitoshuoltajana sairaalassa kirurgian vuodeosastolla ja päiväkirurgiassa. Tehtävä sisältää siivous- ja vuodehuoltotehtäviä sekä ruokahuoltotehtäviä.

Toivomme sinulta joustavuutta ja kykyä sekä tiimityöhön että itsenäiseen työskentelyyn ja asiakaspalveluun. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja.

Hakijalta edellytetään laitoshuollon ammattitutkintoa tai vastaavaa perustutkintoa, hygieniapassia, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä työkokemusta laitoshuollon tehtävistä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.