Leikkauslaskuttaja, Helsinki

Haemme leikkauslaskuttajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Laser Tilkkaan Helsinkiin.

Pihlajalinna Laser Tilkan sairaala hakee lisääntyneen leikkausvolyymin vuoksi vahvistusta osaavaan joukkoonsa. Miellä leikataan 4 salissa päivä- ja lyhytjälkihoitoista sekä vaativaa kirurgiaa ortopedian, käsikirurgian, traumatologian, plastiikkakirurgian, yleiskirurgian, KNK-kirurgian, gastokirurgian ja gynekologian erikoisaloilla. Potilaan leikkauksen jälkeiseen hoitoon meillä on 9 heräämö paikkaa ja 2 vuodeosastohuonetta. Leikkauslaskuttajan työ sisältää itsemaksavien-, vakuutusyhtiö taustaisten sekä kuntapotilaiden leikkauksen jälkeistä laskutusta.Työ on päivätyötä ja viikonloput ovat vapaat.

Edellytämme terveydenhuoltoalan ja/ tai kaupallista koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tai kaupallisista työtehtävistä. Työ vaatii tarkkuutta, isojen asiakokonaisuuksien hahmottamista ja hallintaa, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja kehittävää työnotetta. Eduksi katsomme Dynamic Health-potilastietojärjestelmän ja leikkauspotilaan hoitotyöhön liittyvän osaamisen. Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä henkilöstöltä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, monipuolisen tehtäväkuvan, mukavan työyhteisön ja ison konsernin tuen ja henkilöstöedut kuten laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Kaarina Enontekiö, kaarina.enontekio@pihlajalinna.fi, 28.-30.12.2020 klo 10-14 ja 11.-13.1.2021 klo 10-14.

Hakuaikaa tehtävässä 13.1.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.