Markkinointipäällikkö, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy, Kehräsaari Tampere tai Helsinki

Haemme Pihlajalinnan markkinointitiimiin Helsinkiin tai Tampereelle kokenutta

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Pihlajalinnan lääkärikeskusten, sairaaloiden, hammasklinikoiden, työterveyden sekä toimialan edistyneimpien etä- ja digipalvelujen markkinoinnista.

Tehtävässäsi pääset merkitykselliselle alalle, nopeasti kasvavaan ja kehittyvään suomalaiseen yhtiöön osaksi huipputiimiä, joka vastaa Pihlajalinnan tuloksellisesta markkinoinnista.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:
• yli 10 vuoden kokemusta markkinoinnin asiantuntijatehtävistä
• vahvaa kuluttajamarkkinoinnin taustaa, arvostamme toimialatuntemusta
• digitaalisen markkinoinnin ja dataohjautuvuuden syvää tuntemusta
• joustavuutta ja kykyä edistää useita samanaikaisia tehtäviä
• kehittämishakuisuutta ja –kykyisyyttä
• positiivista vaikuttavuutta

Olet analyyttinen, aikaansaava ja sinulla pysyvät useat langat käsissä samanaikaisesti. Sinulta löytyy myös vahvaa kaupallista näkemystä ja näyttöjä tuloksellisesta markkinoinnista.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen mahdollisuuden nopeasti kasvavassa ja kotimaisessa johtavassa terveyspalveluyrityksessä. Pääset mukaan osaavaan ja kokeneeseen markkinointitiimiin, jonka tehtävä on tukea ja kasvattaa Pihlajalinnan asemaa toimialansa kärjessä.

Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoive perjantaihin 24. syyskuuta 2021 mennessä oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman nopeasti.

Pihlajalinna – Koko Suomen Lääkärikeskus. 20-vuotias Pihlajalinna on Suomen johtavia yksityisiä sosiaali- ja terveydenhuollon tuottajia. Palvelemme yksityishenkilöitä, yrityksiä ja julkisyhteisöjä, kuten kuntia ja sairaanhoitopiirejä. Olemme kotimaisessa omistuksessa ja maksamme kaikki veromme Suomeen.