Palveluneuvoja, Munkkivuori

Haemme kokoaikaista palveluneuvojaa määräaikaiseen työsuhteeseen Pihlajalinna Dextra Munkkivuoreen.

Palveluneuvojana työskentelet asiakasrajapinnassa vastaanotossa. Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, asiakkaiden vastaanotto ja ohjaaminen, ilmoittautuminen ja ajanvaraus, laskutus sekä erilaiset toimistotehtävät. Työtehtävä on määräaikainen 31.8.2022 asti.

Monipuolisessa asiakaspalvelutehtävässä kohtaat erilaisia asiakkaita. Erinomaisilla vuorovaikutustaidoilla sekä empaattisella ja asiakkaiden tarpeita ennakoivalla asenteellasi luot ensiluokkaisen asiakaskokemuksen jokaiselle asiakkaallemme.

Pääset osaksi toisistaan huolehtivaa, auttavaa ja äärimmäisen ammattitaitoista tiimiämme. Palvelumme kehittyvät jatkuvasti, joten pääset oppimaan ja kehittymään työssäsi.

Toivomme hakijalta työtehtävään soveltuvaa koulutusta, hyviä atk-taitoja, englanninkielen taitoa sekä kykyä työskennellä kiiretilanteissa.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin 8-9.8.2021 klo 13-15 soittamalla numeroon 050 4514566 tai laittamalla viestiä ida-maria.makela@pihlajalinna.fi.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.