Palveluneuvoja, Turku

Haemme palveluneuvojaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Turkuun.

Monipuolinen lääkärikeskuksen asiakaspalvelutehtävä sisältää ajanvaraustoimintaa, imoittautumisten vastaanottamista, laskutusta sekä asiakkaiden ohjausta ja opastusta sekä palvelupisteellä että puhelimitse. Työ on kaksivuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin. Palveluneuvojana olet Pihlajalinnan kasvot ja tuotat laadukasta asiakaspalvelua konsernin arvojen mukaisesti. Työhön sisältyvä vuorovaikutus ja yhteistyö eri tahojen kanssa on aloitteellisuutta vaativaa, ja sen tarkoituksena on mahdollistaa lääkärikeskuksen päivittäisen toiminnan sujuvuus.

Nämä auttavat sinua menestymään tehtävässä:
-myönteinen palveluasenne
-kyky tuottaa paras asiakaskokemus kiireenkin keskellä
-kaupallinen tai terveydenhuoltoalan koulutus
-ruotsin kielen taito
-terveydenhuoltoalan kokemus
-sujuvat vuorovaikutus- ja työelämätaidot

Tarjoamme sinulle nykyaikaisissa tiloissa mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, hyvän perehdytyksen sekä kannustavan tiimin tuen. Työntekijöillämme on käytettävissä hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liikunta-ja kulttuuripassiedut. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Oletko etsimämme henkilö? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

__Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Susanna Sahakangas, p. 040 583 3932, susanna.sahakangas@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 22.1.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.