Psykologi, Parkano

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen psykologia Parkanon psykiatrian poliklinikalle.

Tervetuloa töihin lämminhenkiseen ja vireään työyhteisöön!
Etsimme mukavaan joukkoomme psykologia työskentelemään osana moniammatillista työryhmää aikuispsykiatrian poliklinikalla. Työnkuvaan kuuluu hoitosuhdetyöskentelyn lisäksi mm. psykologisten tutkimusten ja arviointien tekemistä sekä verkostotyötä. Työ vaatii sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työotteeseen ja halua kehittyä työssäsi.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistettu psykologin pätevyys (laki 559/94). Valinnassa huomioidaan myös vastavalmistuneet psykologit.

Tarjoamme:

-Monipuolisen työn, hyvän perehdytyksen ja kannustavan ja joustavan työyhteisön tuen
-Hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun
-Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.