Rekrytointiasiantuntija, Helsinki

Olisitko Sinä Pihlajalinnan mukavan ja hyvähenkisen rekrytointitiimin uusi vahvistus?

Pihlajalinna - perheyritykseltä tuntuva pörssiyhtiö. Meillä yhdistyvät ison ja pienen yhtiön parhaat puolet. Vuonna 2021 täytämme pyöreät 20 vuotta, eli olemme nuoria aikuisia, ja arjessamme näkyykin ketteryys, uteliaisuus ja into. Tervetuloa jakamaan tämä meidän kanssamme!

Haemme rekrytointitiimiimme uutta rekrytoinnin ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan ensisijaisesti Uudenmaan lääkärirekrytoinnista. Pihlajalinna on valtakunnallinen toimija, ja nyt toimintamme kasvaessa entisestään Uudellamaalla haemme vahvistusta tiimiimme. Työpisteesi tulisi sijaitsemaan pk-seudun lääkärikeskuksissamme (Munkkivuori/Tavastia/Meilahti/Sello), mutta aika ajoin vierailet myös Tampereen toimistollamme, jossa suurin osa kollegoistasi työskentelee. Myös osittain etänä työskenteleminen on mahdollista.

Vastuullasi on rekrytointiprosessin läpivieminen ensikontaktista päätökseen asti. Olennaisin osa työtäsi on luoda jatkuvasti uusia kontakteja lääkäreihin, mikä tarkoittaa mm. puhelintyöskentelyä, tapaamisia, ja rekrytointiviestinnän suunnittelua. Olet aktiivisesti mukana myös työnantajamielikuvan kehittämisessä ja rekrytointitapahtumissa, kuten erilaisilla lääketiedepäivillä. Tulet toimimaan osana lääkärirekrytoinnin, resursoinnin ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoista koostuvaa tiimiä.

Olet asenteeltasi positiivinen, rohkea sekä palveluhenkinen, ja kannat vastuusi tiukoissakin tilanteissa. Osaat priorisoida työtehtäviä ja nautit nopeatempoisesta työympäristöstä, jossa muutokset tuovat aina mukanaan myös uusia mahdollisuuksia. Toivomme, että sinulla olisi kokemusta terveydenhuollosta, lääkärirekrytoinneista tai muista asiantuntijatason rekrytoinneista, mutta merkityksellisintä on tahto ja reipas asenne. Saat työhösi tiimiltämme hyvän perehdytyksen ja tuen. Meidän kanssamme Sinun on hyvä tehdä työtä! Lähetäthän CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen 14.5.2021 mennessä osoitteeseen laakarirekrytointi@pihlajalinna.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Teija Santala maanantaisin ja tiistaisin klo 10-12. Soittopyynnön em. aikojen ulkopuolella voit jättää tekstiviestitse:

Rekrytointipäällikkö Teija Santala
040 582 9111
teija.santala@pihlajalinna.fi

Pihlajalinna on Suomen johtavia yksityisiä sosiaali- ja terveydenhuollon tuottajia. Palvelemme yksityishenkilöitä, yrityksiä ja julkisyhteisöjä, kuten kuntia ja sairaanhoitopiirejä. Olemme kotimaisessa omistuksessa ja maksamme kaikki veromme Suomeen. Kauan eläköön elämä!