Sosiaaliterapeutti, A-klinikka Jämsä

Haemme sosiaaliterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan, osa-aikaiseen (50%) työsuhteeseen A-klinikalle Jämsän Terveyteen.

Etsimme A-klinikalle päihdehuoltoon erikoistunutta sosiaalityöntekijää työskentelemään avohuollossa, päihdehuollon palvelupisteessä Työhön kuuluu konsultointia, työnohjausta ja ennalta ehkäisevää päihdetyötä. Tehtävän hoitaminen edellyttää ohjaustaitoa ja ryhmäprosessien tuntemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, avoimuutta ja pitkäjännitteisyyttä.

Saat hyvän perehdytyksen sekä pienen, joustavan ja ammattitaitoisen työryhmän tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Tutustu meidän arkeemme Jämsän Terveydessä! https://www.instagram.com/jamsanterveys/

Asumaan ja töihin Jämsään!
https://www.investinjamsa.fi/asumaan-ja-toihin-jamsaan/