Sosionomi, Ikipihlaja Oiva, Raisio

Haemme sosionomia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ikipihlaja Oivaan, Raisioon.

Sosionomi työskentelee ohjaajana kehitysvammaisten 19-paikkaisessa ryhmäkodissa vastuualueenaan kehitysvammaisten itsemääräämisoikeuden vahvistamiseen liittyvät asiat sekä toiminta moniammatillisen asiantuntijatiimin jäsenenä. Teemme työtä yhdessä asiakaslähtöisesti ja pyrimme kehittämään työtämme jatkuvasti. Asukkaillemme on nimetty omahoitajat, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden ja omaisten kanssa. Työkavereinasi on sairaanhoitaja, lähihoitajia sekä toimintaterapeutti ja fysioterapeutti.

Tehtävän hoitaminen edellyttää sosionomin tutkintoa, hygieniapassia, minkä voit suorittaa työn ohessa, sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen. Tässä tehtävässä tulet osaksi mukavaa työyhteisöä ja pääset ohjaamaan ja opastamaan sekä ennen kaikkea kehittämään toimintaamme aitiopaikalta. Olet lämpimästi tervetullut!

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.