Tarjouspäällikkö, Tampere tai Helsinki

Haemme julkisten palveluiden tarjouspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Terveyteen Tampereelle tai Helsinkiin.

Työskentelet myynnin back officessa tiiviissä yhteistyössä kuntamyynnin asiakkuusjohtajien kanssa. Olet aktiivisesti mukana julkisiin kilpailutuksiin liittyvissä tarjousvalmisteluissa ja vastaat tarjousprosessista. Raportoit tehtävässäsi julkisten palveluiden myyntijohtajalle.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa vähintään AMK-tasoista koulutusta, sekä usean vuoden kokemusta julkisista hankinnoista ja kilpailutuksista.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet

  • Kiinnostunut julkisista hankinnoista ja tarjousten tekemisestä sekä sote-toimialasta
  • Täsmällinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen, etkä pelkää tarttua toimeen
  • Tarkkuutta ja huolellisuutta vaativasta työstä nauttiva ja pystyt työskentelemään tehokkaasti tiukkojen aikataulujen puitteissa
  • Omimmillasi nopeatempoisessa ympäristössä, jossa vaaditaan joustavuutta ja erinomaisia yhteistyötaitoja
  • Sujuva erilaisten tietojärjestelmien käytössä ja hyödynnät niitä mielelläsi arjen työssä
  • Kaupallisesti suuntautunut ja pystyt tuottamaan laadukasta kirjallista materiaalia

Ennen kaikkea haemme positiivista joukkuepelaajaa energiseen tiimiimme. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn ketterässä ja voimakkaasti eteenpäin suuntaavassa organisaatiossa. Pääset kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti ison konsernin huippuasiantuntijoiden kanssa. Meiltä saat innostavan työympäristön lisäksi myös kattavat työsuhde-edut. Työskentelypaikkasi voi sijaita esimerkiksi Helsingissä tai pääkonttorissamme Tampereen Kehräsaaressa.

Kiinnostuitko?
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.