Tiedottaja, Tampere

Tiedottaja

Haemme pieneen ja tehokkaaseen viestintätiimiimme määräaikaiseen työsuhteeseen reipasta tekijää, joka

  • osaa toimia oma-aloitteisesti ja itsenäisesti
  • kirjoittaa erinomaista suomea ja vähintään hyvin englantia
  • oppii nopeasti uudet ohjelmat ja järjestelmät ja niiden käytön
  • toimii luontevasti median kanssa
  • tuntee sijoittajaviestintää.

Tiedottajan työhön kuuluu monipuolisesti erilaisia viestinnän tehtäviä, mm. sisäistä viestintää, mediaviestintää, sijoittajaviestintää, tapahtumajärjestelyjä sekä sisällöntuotantoa eri kanaviin. Toivomme, että sinulla on soveltuva koulutus sekä vähintään noin 5 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä tai sisällöntuotantoon liittyvistä tehtävistä.

Tarjoamme nopeatempoisen työn yhdessä Suomen johtavista sote-alan yrityksistä. Meillä pääset osallistumaan erilaisiin kehittämisprojekteihin ja tekemään työtä monen eri alan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme myös laajan työterveyshuollon ja kattavat henkilöstöedut. Työpaikkasi sijaitsee Tampereella Kehräsaaressa, mutta voit työskennellä halutessasi osan viikosta myös etänä. Työ vaatii lisäksi jonkin verran valmiutta matkustaa kotimaassa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa 2021. Tehtävä on määräaikainen äitiys- ja vanhempainvapaan sijaisuus tässä vaiheessa huhtikuulle 2022 saakka.

Tehtävästä lisätietoja antaa viestintäpäällikkö Taina Lehtomäki, taina.lehtomaki@pihlajalinna.fi tai 050 451 3678. Puhelimitse tavoitettavissa perjantaina 26.3.2021 klo 13-14 ja keskiviikkona 31.3.2021 klo 9-10.

Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.4.2021 hakulinkin kautta. Liitäthän ansioluetteloosi tai hakemukseesi linkin myös lyhyeen videoesittelyyn itsestäsi.