Toimitusjohtaja, Pihlajalinna Dextra Lapsettomuusklinikka Oy, Helsinki

Haemme toimitusjohtajaa Dextra Lapsettomuusklinikalle Helsinkiin.

Dextra Lapsettomuusklinikka Helsingin Jätkäsaaressa etsii toimitusjohtajaa. Laadukas klinikkamme on tunnettu korkeasta asiakastyytyväisyydestään sekä nykyaikaisista hoitokäytänteistään. Meillä työskentelee sitoutunut ja innokas joukko alan ammattilaisia, ja nyt etsimmekin Pihlajalinnan arvot jakavaa toimitusjohtajaa työskentelemään hallituksen ja ammattilaisten tukena, sekä vastuullisena johtajana

Toimitusjohtajana saat aloittaa työskentelyn erinomaiset kasvu- ja kehitysmahdollisuudet omaavassa yrityksessä alan ammattilaisten ympäröimänä. Me Dextran Lapsettomuusklinikalla olemme ylpeitä toiminnastamme, henkilöstöstämme sekä laboratoriostamme, ja toivomme myös toimitusjohtajan jakavan kanssamme intohimon toiminnan ja menetelmien kehittämiseen.

Tehtävässä menestymistä tukee alan tuntemus, sekä esimerkiksi kaupallisen tai hallinnollisen alan koulutus. Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden myös lääketieteen erikoisosaajalle, jolloin voit halutessasi yhdistää hallinnolliseen työhösi kliinistä työskentelyä. Toivomme sinulta aktiivista kehitysotetta yhdistettynä strategiseen suunnittelutaitoon sekä lisäksi liiketoiminnan kasvu- ja kehitysmahdollisuuksien kartoittamisen hallintaa.

Mikäli tämä tehtävä saa kiinnostuksesi heräämään, täytäthän hakemuksen rekrytointijärjestelmämme kautta pikimmiten, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haethan paikkaa 23.5.2021 mennessä. Linkki hakulomakkeelle.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtajamme Riia Siivikko 4.5. klo 16 - 17 sekä 7.5. klo 14 - 16, riia.siivikko@pihlajalinna.fi, puh. 050 5299784.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.