Hammashoitaja, Mänttä-Vilppula ja Juupajoki

Haemme hammashoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, myös osa-aikainen huomioidaan.

Hammashoitajan tehtävään kuuluu hammaslääkärin työparina toimiminen osana moniammatillista tiimiä, asiakaspalvelutehtävät ajanvaraustoimistossa ja välinehuoltoa. Työssäkäyntialueena on Mänttä-Vilppula ja Juupajoki.

Odotamme uudelta tiimin jäseneltä aktiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta, vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja.Koulutus ja osaaminen: Hammashoitaja tai lähihoitaja, jolla on suuntautuminen suunterveyden osaamisalaan.Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät TpTes:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Pihlajalinna tarjoaa työntekijöilleen laajat työterveyshuollon palvelut sekä kattavan vapaa-ajan vakuutusturvan. Käytössäsi on liikunta-, hyvinvointi ja kulttuurietu (ePassi). Työnantaja on aidosti kiinnostunut työntekijöidensä hyvinvoinnista ja tarjoaa erilaisia tapahtumia ja koulutuksia niin työhön kuin vapaa-aikaan liittyen. Olemme savuton työyhteisö.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää nyt! Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluvastaava Alice Kamski, p. 050 5712 536, alice.kamski@pihlajalinna.fi ja palvelupäällikkö Milla Nyberg, p. 050 5915 720, millla.nyberg@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 30.4.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.