Hammashoitaja/suuhygienisti määräaikainen 31.1.2022 asti Pihlajalinna Hammasklinikka Ala-Malmi Helsinki

Haemme hammashoitajaa/suuhygienistiä määräaikaiseen työsuhteeseen 31.1.2022 asti Pihlajalinna Hammasklinikka Ala-Malmille Helsinkiin.

Hammasklinikka on osa isoa terveydenhuollon palvelukokonaisuutta Pihlajalinnassa. Hammasklinikallamme ovat edustettuina kaikki suunhoidon erikoisalat, lisäksi tiimiimme kuuluu viisi yleishammaslääkäriä, kolme suuhygienistiä ja kolme hammashoitajaa.

Hammashoitajan työtehtäviin kuuluvat hammaslääkärin työparina toimiminen osana moniammatillista tiimiä, asiakaspalvelutehtävät toimistossa sekä välinehuoltoa. Suuhygienistin työtehtäviin kuuluvat edellä mainittujen lisäksi myös itsenäinen kliininen työ.

Työ on kaksivuorotyötä. Työsuhteen jatko on mahdollinen. Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikatn heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.