Hammashoitaja tai suuhygienisti, Pihlajalinna Hammasklinikat Oy, Pihlajalinna Hammaspiste Tampere

Haemme hammashoitajaa tai suuhygienistiä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Hammaspisteeseen Tampereelle.

Tarvitsemme huipputiimiimme vahvistukseksi uuden joukkuepelaajan. Asiakaspalvelu on sinulle luontevaa ja pystyt työskentelemään klinikan toimistossa ja hammaslääkäreiden avustaminen sujuu sinulta myös luontevasti. Jos olet koulutukseltasi suuhygienisti työ sisältää myös omien asiakkaiden hoitoa. Toimistotyö sisältää mm. asiakaspalvelua, laskutusta ja ajanvarausta.

Voit olla koulutukseltasi joko hammashoitaja, suun hoitoon suuntautunut lähihoitaja tai suuhygienisti. Sinulla voi olla takana jo työhistoriaa, tai voit olla vasta urasi alkutaipaleella. Meille on tärkeää, että sinulla on avoin mieli uusien asioiden oppimiselle, teet työt huolella ja tulet erilaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen.

Meillä Suvantokadulla tehdään töitä iloisella mielellä. Työyhteisömme on energinen, tyytyväinen ja ammattitaitoinen. Meillä on viimeisimmät työvälineet ja hyvät tilat tehdä laadukasta hoitotyötä.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Jos koet että olisit etsimämme henkilö, laitathan hakemusta ja voit soittaa ja kysyä työtehtävästä ja tiimistämme lisää.