Hammashoitaja , Tampere Suvantokatu

Haemme hammashoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Pihlajalinna hammaspisteelle Tampereelle.

Hammashoitajan työtehtävänä on pääasiassa asiakaspalvelu toimistossa ja OPTG-kuvien ottamista. Työ koostuu ajanvarauksesta, laskutuksesta ym. toimistotyöstä. Työ sisältää ajoittain myös hammaslääkärin avustamista ja välinehuoltoa.

Toivomme sinulta hammashoitajan koulutusta tai lähihoitajan, suuntautumisvaihtoehtona suun terveydenhuolto. Sinulla olisi hyvä olla hyvät tietotekniset valmiudet toimia toimistotyössä. Voit olla jo paljon kokemusta omaava tai vasta urasi alkutaipaleella oleva ammattilainen. Oikealla asenteella ja iloisella mielellä pärjää hyvin työyhteisössämme.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.