Hammaslääkäri, Hattulan hammashoitola

Pihlajalinna Terveys Oy aloitti Hattulan suun terveydenhuollon palveluntuottajana 1.1.2019. Haemme nyt hammaslääkäriä vakituiseen työsuhteeseen Hattulan hammashoitolaan.

Hattula sijaitsee alle 10 km päässä Hämeenlinnasta Helsinki-Tampere moottoritien välittömässä läheisyydessä. Hattula on kotoisan kokoinen kunta, josta löydät tarvittavat palvelut ja tasokkaat kulkuyhteydet kaikkialle Suomeen.

Hammaslääkärin työ Hattulassa tarjoaa laaja-alaisen terveyskeskushammaslääkärin tehtäväkentän. Potilasmateriaali on monipuolista ja ajan voi varata nopeasti eteenpäin. Hammaslääkäreitä on kolme, ja lisäksi paikalla on oikomishoidon erikoishammaslääkäri viikoittain. Voit vaikuttaa työnkuvaan ja vastaanottoaikoihin. Konsultoiminen ja kollegiaalinen tuki toimivat hyvin ja matalalla kynnyksellä. Työyhteisössä on monen ikäisiä työntekijöitä ja henkilöstön yhteishenki on hyvä.

Hattulaan valmistuu uusi hieno terveysasema alkuvuodesta 2020, jonne siirtyy myös hammashoitolan toiminta. Tarjoamme sinulle nyt ja tulevaisuudessa nykyaikaiset työvälineet ja erinomaiset puitteet tehdä merkityksellistä työtä. Tule mukaan täysin uudelle, upealle terveysasemalle mukavien kollegoiden joukkoon!

Lisätietoja antaa:
Asiakkuuspäällikkö Juha Jäälinoja
Puh. 041 506 3300
juha.jaalinoja@pihlajalinna.fi