Hammaslääkäri, Kuoreveden hammashoitola

Haemme terveyskeskushammaslääkäriä Pihlajalinnalle Kuoreveden hammashoitolaan. Työsuhde on vakituinen. Jos sinua kiinnostaa itsenäinen työ, jossa on laajat vaikutus- ja kehittymismahdollisuudet, tämä työ voi olla juuri sinua varten.

Hammaslääkärin työ Pihlajalinnalla tarjoaa nykyaikaisen työympäristön sekä laaja-alaisen perushammaslääkärin tehtäväkentän. Potilasmateriaali on monipuolista ja hoitosuhteissa pyritään jatkuvuuteen. Hammaslääkäreitä on Jämsän keskustassa 8-10 ja Kuoreveden toimipisteessä yksi. Et kuitenkaan jää työssäsi yksin, sillä periaatteessa koko Pihlajalinnan hammaslääkärikunta on konsultoitavissa ja lisäksi Kuorevedellä on läsnä työkavereita muista ammattikunnista. Henkilöstön yhteishenki on hyvä ja yhteistyö sujuu erinomaisesti kaikkien ammattiryhmien kesken. Työn mielekkyyttä lisää potilassuhteiden jatkuvuus ja mahdollisuus tehdä kokonaishoitoja, myös protetiikkaa. Jonoja ei juuri ole ja vastaanottoajat ovat muokattavissa potilaan hoitoisuuden ja tilanteen mukaan. Suhtaudumme joustavasti myös yksilöllisiin toiveisiin työajan ja työnkuvan suhteen.

Työssäsi voit yhdistää julkisen ja yksityisen sektorin parhaat puolet. Tarjoamme sinulle nykyaikaiset työvälineet, esimiehen ja kollegoiden tuen sekä erinomaiset puitteet tehdä merkityksellistä työtä. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit myös kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Valttejamme ovat:

  • Joustavat työajat
  • Hyvä yhteishenki ja toimiva esimiestyö
  • Kollegiaalinen tuki ja toimivat konsultaatiomahdollisuudet
  • Jatkohoitoajat järjestyvät sujuvasti
  • Kilpailukykyinen palkkaus

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Rekrytointipäällikkö Teija Santala
040 582 9111
teija.santala@pihlajalinna.fi

Vastaava hammaslääkäri Riitta Autio
riitta.autio@pihlajalinna.fi