Hammaslääkäri, Levi

Haemme hammaslääkäriä Pihlajalinnan Levin hammasklinikkaan pitkäaikaiseen sijaisuuteen.

Töiden aloitus onnistuu joustavasti elo-syyskuusta eteenpäin tai syksyn 2021 aikana. Jos sinua kiinnostaa itsenäinen ja tahdiltaan leppoisa työ, jossa päätät itse päivän kulusta ja aikatauluistasi, tämä on ehdottomasti sinun juttusi!

Hammaslääkärin työ Levin hammasklinikassa tarjoaa työympäristöksi upean luonnon ja tehtäväkentäksi monipuolisen ja merkityksellisen työn. Hammasklinikka sijaitsee Levi-keskuksessa, joka tarjoaa monipuoliset palvelut lähes ympäri vuorokauden. Klinikka toimii lääkärikeskuksen yhteydessä, joten sinulla on tukenasi laaja työyhteisö mukaan lukien kokeneet hoitoyön ammattilaiset ja lääkärikunta. Suu- ja leukakirurgi ja proteetikko ovat paikalla noin kerran kuukaudessa. Sekä talon oma väki että konsernin osaajat hammashoidon erikoisaloilta ovat käytettävissäsi konsultointia varten. Kokemus työskentelystä yksityisellä sektorilla katsotaan eduksi.

Annamme sinulle nykyaikaiset työvälineet, erinomaiset ansaintamahdollisuudet ja tilaisuuden tehdä itsesi näköistä työtä. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet ja saat nauttia konsernin laajoista henkilöstöeduista. Ehkä merkittävin kannustin on kuitenkin Lapin luonto ja sen tarjoamat mahdollisuudet harrastamiseen, vapaa-ajanviettoon ja henkiseen hyvinvointiin. Anna aikaa itsellesi, olet sen arvoinen.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Rekrytointipäällikkö Teija Santala
040 582 9111
teija.santala@pihlajalinna.fi

Vastuuhammaslääkäri Terho Lintula
puh. 040-729 8932
terho.lintula@pihlajalinna.fi