Hammaslääkäri, Pihlajalinna Hammasklinikka Stockmann ja Pihlajalinna Keinojuuriklinikka

Pihlajalinna Uudenmaan hammasklinikoiden toiminta kasvaa, ja tarjoammekin nyt erityislaatuisen mahdollisuuden hammaslääkärille aloittaa vastaanottotoimintansa innostavassa ja jatkuvasti kehittyvässä yhteisössä.

Pihlajalinna Hammasklinikka Stockmann Helsingin keskustassa sekä Pihlajalinnan Keinojuuriklinikka Espoossa toivottavat tervetulleeksi uuden kollegan. Toimipisteemme tarjoavat sinulle hammaslääkärinä modernit ja miellyttävät työtilat sekä huipputeknologiaa edustavan välineistön. Hammasklinikoiden henkilöstön parissa näkyy vahva yhteen hiileen puhaltamisen meininki ja positiivisuus, joten siirtymisesi uuden tehtävän pariin on varmasti miellyttävä.

Pihlajalinnalla on vakaa asema Uudenmaan yksityisten hammaspalveluiden tuottajana. Hammasklinikoidemme palvelutarjontaan kuuluu perushammashoidon lisäksi erikoishammaslääkäripalvelut, kuten kirurgiset toimenpiteet, oikomishoidot sekä esteettinen hammashoito. Konsultointimahdollisuutesi ovat laajat. Tiimissä työsi tukena toimii hammaslääkäreiden ja erikoishammaslääkäreiden lisäksi suuhygienistit ja hammashoitajat sekä radiologi. Lisäksi toimipisteissämme on useiden muiden erikoisalojen edustusta.

Toimipisteissämme pystyt toteuttamaan tehokasta ja parempaa hammashoitoa, joka on niin asiakkaan kuin hammaslääkärinkin kannalta sujuvaa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön ja rakenteisiin, ja voit valintasi mukaan tehdä työtäsi joko palkansaajana tai ammatinharjoittajana. Myös työajan ja esimerkiksi lomien sopiminen on joustavaa. Suhtaudumme positiivisesti kouluttautumiseen, ja tuemme niin organisaation sisäisiä kuin ulkoisiakin koulutusmahdollisuuksia. Meillä työskennellessäsi käytössäsi ovat konsernimme laajat henkilöstöedut.

Tarjoamme sinulle erinomaiset työskentelyolosuhteet ja kehittymismahdollisuudet. Ole yhteydessä meihin, niin räätälöidään yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

Lisätietoja antavat:

Hammasklinikka Stockmann, vastuuhammaslääkäri Terho Lintula
040 7298932, terho.lintula@pihlajalinna.fi

sekä

Keinojuuriklinikka, vastuuhammaslääkäri Pekka Asikainen
050 0672039, pekka.asikainen@pihlajalinna.fi